Om Seko

Seko Universitetsklubben bildades 1912 av ett antal vaktmästare vid Uppsala universitet.

Först årsmötet hölls i Universitetshuset mars 1913

Seko är en fackligorganisation med ca 80.000 aktiva medlemmar som verkar inom ett flertal branscher i Sverige. Seko är en förkortning av Service- och kommunikationsfacket.

Inom Universitetsklubben så har vi ca 300 medlemmar. Vi organiserar personal vid Uppsala universitet och ser gärna dig som medlem.

Som medlem så företräder vi dig i de flesta ärenden som nyanställd, löneförhandlingar, arbetsskador, i råd och stöd funktion o.s.v.

Är du medlem i ett annat fackförbund från tidigare anställning så hjälper vi dig med övergång av medlemskapet till Seko. Är det ett tidigare LO förbund så har de liknande försäkringar i Folksam och förflyttning sker enkelt av försäkringarna till Seko.

Byte av A-kassa så är viktigt att det sker utan mellanrum av dagar, utträde i slutet av en månad och inträde i början av månaden för A-kassan.

Medlemsförmåner finns ett flertal bra subventionerad semesteralternativ för medlemmar både vinter och sommar. Vi har även förmånliga banklån genom medlemskapet.

Fler detaljer hittar du på www.seko.se

Hör gärna av dig direkt till oss på klubbexpeditionen tel.018-471 3315 eller seko@uadm.uu.se

Önskas en personlig träff så träffar vi er gärna.

Tillsammans gör vi skillnad, Ett större starkare Seko

Varmt välkommen med din ansökan!

Ellena Papaioannou